VÝZNAM A VYUŽITÍ PŠTROSÍHO MASA V ČESKÉ GASTRONOMII – Jana Hrabovská
Jana Hrabovská
Bakalářská práce
VÝZNAM A VYUŽITÍ PŠTROSÍHO MASA V ČESKÉ GASTRONOMII
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na význam a využití pštrosího masa v české gastronomii. Pojednává o chovu pštrosů a jatečného opracování pštrosího masa. V bakalářské práci je popsán chov pštrosů, od historie, kdy k nám byl dovezen pštros až z daleké Afriky a dále do celého světa, až po současnost. Dále je v práci rozepsána všeobecná charakteristika Pštrosa afrického, Emu hnědý i Nandu Pampový, líhnutí …víceAbstract:
Bachelor thesis focuses on the importance and use of ostrich meat in the Czech gastronomy. About ostrich farming and slaughterhouse processing ostrich meat. In Bachelor thesis breeding ostriches, I described to us from history and was imported from the ostrich in Africa and around the world, to the present. The general characteristics of the work written African Pštrosa Pampový brown and Rhea, emus …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2017
Identifikátor:
http://theses.cz/id/rvre7i/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Tradiční česká gastronomie v restauracích
Pavel Kaplan -
Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
Zuzana Paráková -
Kvalita pštrosího masa a jeho postavení na našem trhu
Dana LIBÍNSKÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Lukášková, E.
2. 5. 2017
Hrabovská, J.
13. 4. 2017