Bc. Jana Hajduchová
Master's thesis
Aditiva E250 a E251 v masných výrobcích
Additives E250 and E251 in meat products
Abstract:
ANOTACE Diplomová práce byla inspirována snahami zahraničních výzkumů , a vysledovat velikost příjmu vybraných potravinářských aditiv vybranými skupinami obyvatelstva. Po uvedení stručného přehledu používaných metod stanovení příjmu vybraných aditiv obyvatelstvem autorka diplomové práce vysvětluje, že taková práce by i v případě sledování pouze dvou aditiv (E250, E251) zásadním způsobem překročila …moreAbstract:
SUMMARY The dissertation was inspired by international research , a focused on the tracking of food additive income by selected groups of population. After presentation of brief summary of methods that are used for determination of selected food additive income, the author explains that observation of only 2 food additives (E250 E251) could hardly exceed the possibilities of only one person. In another …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016
Identifier:
https://is.muni.cz/th/w3mq1/
Thesis defence
- Date of defence: 16. 5. 2016
- Supervisor: doc. Mgr. Hana Cídlová, Dr.
- Reader: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools