Kvalita studniční vody jako individuální zdroj zásobování\nl{} pitnou vodou v Pardubickém kraji – Bc. Simona Suchomelová
Bc. Simona Suchomelová
Master's thesis
Kvalita studniční vody jako individuální zdroj zásobování\nl{} pitnou vodou v Pardubickém kraji
Quality of well water as source of individual supply of drinking water in Pardubice region
Anotácia:
V diplomové práci byla na reálných vzorcích studničních vod porovnána alternativní metoda Enterolert-E/Quanti-Tray s klasickou metodou membránové filtrace. Metodou membránové filtrace byly stanoveny vyšší počty enterokoků. Metoda Enterolert je výhodnější pro resuscitaci stresovaných buněk a dává méně falešně pozitivních výsledků. Diplomová práce se dále zaměřuje na kvalitu pitné vody ze zdrojů individuálního …viacAbstract:
In the thesis was compared alternative method Enterolert-E/Quanti-Gray with conventional membrane filtration method on real water samples. Membrane filtration method were determined higher numbers of enterococci. Method Enterolert is preferable for the resuscitation of stressed cells and gives less false positive results. The thesis focuses on the quality of drinking water from individiual sources …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2012
- Vedúci: Ing. Marcela Pejchalová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SUCHOMELOVÁ, Simona. \textit{Kvalita studniční vody jako individuální zdroj zásobování$\backslash$nl$\{\}$ pitnou vodou v Pardubickém kraji}. Online. Diplomová práca. Pardubice: Univerzita Pardubice, Faculty of Chemical Technology. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/rxpiv7/.
Jak správně citovat práci
Suchomelová, Simona. Kvalita studniční vody jako individuální zdroj zásobování\nl{} pitnou vodou v Pardubickém kraji. Pardubice, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs