Evaluation of life cycle and nutrient content of Jamaican field crickets (Gryllus assimilis) reared on the dried rapeseed protein – Daniela Slavíková
Daniela Slavíková
Diplomová práce
Evaluation of life cycle and nutrient content of Jamaican field crickets (Gryllus assimilis) reared on the dried rapeseed protein
Abstract:
Edible insect rearing could provide a good alternative for protein production in the future. Thus, the theoretical part of diploma thesis is focused on review of nutritional value and rearing technology of the crickets. Insect production has a smaller environmental impact comparing to the traditional livestock farming due to the insect’s ability to convert organic side streams, and so, the work also …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Martin Kulma, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SLAVÍKOVÁ, Daniela. \textit{Evaluation of life cycle and nutrient content of Jamaican field crickets (Gryllus assimilis) reared on the dried rapeseed protein}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/rz2ajl/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Sustainable Agriculture and Food Security
Práce na příbuzné téma
-
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
Dafni Gkizi -
Factors Influencing Food Choice Among Young Generation (comparison of Czechia and Russia in a case of food shopping)
Aleksei Rinchinov
Název
Vložil
Vloženo
Práva