Možnosti zvýšení trvanlivosti nefiltrovaných piv – Mgr. Kateřina Štulíková
Mgr. Kateřina Štulíková
Disertační práce
Možnosti zvýšení trvanlivosti nefiltrovaných piv
Extension of shelf life of unfiltered beers
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠTULÍKOVÁ, Kateřina. \textit{Možnosti zvýšení trvanlivosti nefiltrovaných piv}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/rz6eg4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Biochemie a biotechnologie (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.