Spotřebitelské vnímání kvality potravin – Bc. Karolína Kučerová
Bc. Karolína Kučerová
Master's thesis
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Consumer perception of food quality
Abstract:
Cílem práce je identifikovat atributy spotřebitelské (subjektivní) kvality potravin, stanovit důležitost jednotlivých kvalitativních parametrů při kupním rozhodování, ověřit hypotézy a zjistit, zda je nějaký rozdíl ve vnímání kvality potravin u spotřebitelů, kteří sportují a u těch, kteří nikoliv. Prostřednictvím rozhovorů s trenéry a online dotazníkem bylo zjištěno, že kvalitu potravin určuje především …moreAbstract:
The aim is to identify attributes of consumer (subjective) food quality, to determine the importance of individual quality parameters in purchasing decisions, to test hypotheses and to determine whether there is any difference in the perception of food quality between consumers who play sports and those who do not. Through interviews with trainers and online questionnaire, it was found that the quality …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 4. 2023
Thesis defence
- Date of defence: 23. 5. 2023
- Supervisor: Ing. Lucie Vokáčová, Ph.D.
- Reader: Lukáš Novotný, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUČEROVÁ, Karolína. \textit{Spotřebitelské vnímání kvality potravin}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2023. Available from: https://theses.cz/id/rzcyqd/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme:
Podnikání a administrativa
Theses on a related topic
-
Vyšetřování zrakové ostrosti a stanovení objektivní a subjektivní refrakce
Štěpánka Korbová -
Srovnání objektivního a subjektivního hodnocení grafomotorických dovedností u dětí s dysgrafií a hyperaktivní poruchou pozornosti.
Kamila Toráčová -
Materiálové a konstrukční vlastnosti textilií používaných na operačních sálech a jejich vliv na bariérové vlastnosti a komfort (Konzultant z TZÚ)
Petra Kobzová -
Návrh konkurenceschopné kolekce spodního prádla ve spolupráci s firmou Triola a.s. na základě objektivního a subjektivního hodnocení
Jana Dostálová -
Odezva vybraných objektivních a subjektivních proměnných při kruhovém tréninku v normoxii a hypoxii u souboru mužů: pilotní studie
Zbyněk KRAHULÍK -
Změna objektivní a subjektivní refrakce při změně polohy hlavy
Petr Buček -
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Viliam Berger -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights