Faktory podmiňující výběr studijního oboru na SOU a SOŠ gastronomického zaměření – Bc. Gabriela Neradová
Bc. Gabriela Neradová
Master's thesis
Faktory podmiňující výběr studijního oboru na SOU a SOŠ gastronomického zaměření
The factors which determinate the choice of the field of study at SOU and SOŠ gastronomic specialization
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá faktory, které mají vliv na výběr učebního, nebo studijního oboru v gastronomických školách. Cílem práce bylo zanalyzovat jednotlivé faktory, které mají vliv na výběr povolání v gastronomických oborech. Z těchto faktorů budou stanoveny a zodpově-zeny výzkumné otázky. Teoretická část práce zahrnuje popis jednotlivých faktorů, proces výběru studijního oboru a možnosti poradenství …viacAbstract:
The thesis deals with the factors that influence the choice of teaching or study field in gastronomy schools. The aim of the thesis was to analyse the different factors that influence the choice of a career in gastronomy. From these factors, research questions were identified and answered. The theo-retical part of the thesis includes a description of each factor, the process of choosing a field of …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/mylsf/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2023
- Vedúci: doc. RNDr. Petr Sládek, CSc.
- Oponent: Bc. Ing. Nikola Straková, PhD.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / odbor:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Práce na příbuzné téma
-
Metodická a odborná příprava praktické maturitní zkoušky oboru vzdělání Gastronomie na SOŠ a SOU Vlašim
Martin Zvára -
Rozvíjení tvořivosti žáků ve výuce odborného výcviku pro obor vzdělání gastronomie
Dagmar KFELÍŘOVÁ -
Rekvalifikace a profesní kvalifikace v oboru gastronomie
Dita Ochmannová -
Inovace učebních textů pro obor vzdělání číšník
Ilona Handzelová -
Tvorba motivačních materiálů pro odborný předmět Technologie
Petra Kaňková -
Tvorba pracovních listů pro odborný předmět Technologie učebního oboru Potravinářská výroba
Petra Šandlová -
Zájem žáků o odborný předmět Floristika a jeho další rozvoj
Dana Tichoňová -
Příprava učebních materiálů pro odborný předmět Stolničení
Dana Durdová