Analýza firmy poskytující cateringové služby – Bc. Pavlína Saláková
Bc. Pavlína Saláková
Diplomová práce
Analýza firmy poskytující cateringové služby
Analysis of a company providing catering services
Anotace:
Tématem této diplomové práce je Analýza firmy poskytující cateringové služby. Ta nese název Amádeus a nachází se ve městě Jičín. Cílem této práce je analýza a celkové zhodnocené vybrané firmy. Teoretická část má za úkol uvést čtenáře do tématu vysvětlením základních pojmů, které se tohoto oboru týkají. Mezi tyto pojmy patří gastronomie, vývoj gastronomie, stravovací služby, společné stravování, gastronomické …víceAbstract:
The topic of this diploma thesis is the analysis of a company providing catering services. It is called Amadeus and is located in Jicin. The aim of this work is the analysis and overall evaluation of selected companies. The theoretical part aims to introduce the reader to the topic by explaining the basic concepts that relate to this field. These terms include gastronomy, development of gastronomy …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 3. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. PhDr. Ing. Karel Šrédl, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden
Kristýna Roušarová -
Stravování a gastronomie jako součást kvality života v domovech pro seniory.
Petra Kneslová -
Catering versus provoz ala carte
Nikola Brambergerová -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj
Karolína Michtalíková -
Nové trendy v gastronomii ovlivňující stravování adolescentů na střední škole v Bruntále.
Jitka BARÁKOVÁ -
Stravovací návyky budoucích gastronomů
Jaroslav Kylián
Název
Vložil
Vloženo
Práva