Adela Vymerová

Bakalářská práce

Kuchařky a jiné gastronomické publikace a jejich čtenáři v ČR

Cookbooks and other culinary publications and their readers in the Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části najdeme historický souhrn, který se věnuje vývoji kuchařského umění v historii, kterou datujeme od 18. století, až do dnes. Dále jsou zmíněny pořady o vaření, kuchařské časopisy či knihy. V praktické části je výzkum čtenářů pomocí dotazníku, který byl rozeslán jednotlivým respondentům. Dále je použita metoda komparace a swot …více
Abstract:
This bachelor thesis is composed of theoritical and practical part. . In the theoritical part we can find historical summary which is dedicated to evolution of culinary history, dated from 18th century, until now. Also are mentioned cooking shows, cooking magazines or books. In practical part we find research readers of culinary books using questioannaires which was send out to each respondents. Also …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
  • Vedoucí: PhDr. Jaroslav Holoubek, PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martina Sochůrková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví