Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků – Marie Dohnalová
Marie Dohnalová
Bachelor's thesis
Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
Principles and Production Range of Durable Heat-Treated Meat Products
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků. Úvod práce je zaměřen na chemické složení masa a jeho technologické vlastnosti. Druhá část práce je zaměřena na technologický proces výroby trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků a jejich sortiment.Abstract:
This bachelor thesis deals with the issue of durable heat-treated meat products. Introduction of the thesis is focused on the chemical composition of meat and it is technological properties. The second part of the thesis focuses on the technological proces of production of durable heat-treated meat products and it is assortment.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2018
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DOHNALOVÁ, Marie. \textit{Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2018. Available from: https://theses.cz/id/s1z0ju/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Dohnalová, Marie. Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
Eliška Knoblochová -
Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
Marie Dohnalová -
Sledování jakostních parametrů u trvanlivých masných výrobků tepelně opracovaných v průběhu doby minimální trvanlivosti
Barbora KREJČIŘÍKOVÁ -
Netradiční masné výrobky
Monika Sedláková -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
Rudolf Gábor -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Jana Lainková -
Králičí maso - zdroj cenných výživových látek
Martin Janulík