Mgr. Michaela Jurčáková

Bachelor's thesis

Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.

Lactic acid bacteria in the food industry.
Abstract:
Bakalářská práce „Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu“ je zaměřena na význam a použití bakterií mléčného kvašení v potravinářském průmyslu. Poznatky o těchto bakteriích jsou zpracovány formou literární rešerše. První část bakalářské práce obsahuje přehled obecných charakteristik bakterií, jejich cytologii, výskyt a význam, vlastnosti a přehledné taxonomické rozdělení. Další část je …more
Abstract:
Bachelor’s thesis “Lactic acid bacteria in the food industry” is focused on their meaning and application of lactic acid bacteria in the food industry. Knowledge about these bacteria is compiled by the literature search. The first part of the bachelor’s thesis contains a summary of general bacteria characteristics, their cytology, occurrence and significance, properties and it also contains their taxonomic …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 6. 2014
  • Supervisor: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta