Charakterizace složek vlákniny ve vybraných mlýnských meziproduktech – Šárka Trusová
Šárka Trusová
Bachelor's thesis
Charakterizace složek vlákniny ve vybraných mlýnských meziproduktech
Characterisation of ceral dietary fibre components in selected mill intermediates
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TRUSOVÁ, Šárka. \textit{Charakterizace složek vlákniny ve vybraných mlýnských meziproduktech}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/s24j14/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.