Chleby z netradičních surovin s využitím koření – Radka Svobodová
Radka Svobodová
Bakalářská práce
Chleby z netradičních surovin s využitím koření
Bread made of unusual ingredients with use of spices
Anotace:
Bakalářská práce "Chleby z netradičních surovin s využitím koření" se zaměřuje na složení jednotlivých komponentů potřebných k výrobě chleba a rozdělení chleba dle platné legislativy. Dále se zabývá technologickým postupem pšeničného a žitného chleba, jako je příprava kvasu, zrání, procesy probíhající během pečení nebo chladnutí a balení. Je zde popsána vhodnost chlebového koření od toho více či méně …víceAbstract:
The thesis "Bread made of unusual ingredients with use of spices" focuses on the composition of individual components that are needed for baking and dividing of the loaves of bread according to the valid legislation. It also deals with the technological process of production of the wheat and rye bread, such as with the preparation of the leaven, the maturation, the process being in motion during baking …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
- Oponent: Petra Vašicová, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Využití netradičních surovin v cukrářské výrobě
Linda Faicová -
Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
Jozef Damašek -
Možnosti využití netradičních surovin při výrobě piva
Nikol Šimečková -
Možnosti využití netradičních surovin jako alternativy sladu při výrobě piva
Jiří Vedral -
Výroba kombuchy z netradičních surovin
Pavla Adamíková -
Možnosti výroby piva z netradičních surovin
Jana Jacková -
Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta
Simona Volná -
Suroviny na výrobu piva - historie a současnost a jejich benefity pro lidské zdraví
Vlastimil NOHEJL
Název
Vložil
Vloženo
Práva