Chleby z netradičních surovin s využitím koření – Radka Svobodová
Radka Svobodová
Bachelor's thesis
Chleby z netradičních surovin s využitím koření
Bread made of unusual ingredients with use of spices
Abstract:
Bakalářská práce "Chleby z netradičních surovin s využitím koření" se zaměřuje na složení jednotlivých komponentů potřebných k výrobě chleba a rozdělení chleba dle platné legislativy. Dále se zabývá technologickým postupem pšeničného a žitného chleba, jako je příprava kvasu, zrání, procesy probíhající během pečení nebo chladnutí a balení. Je zde popsána vhodnost chlebového koření od toho více či méně …moreAbstract:
The thesis "Bread made of unusual ingredients with use of spices" focuses on the composition of individual components that are needed for baking and dividing of the loaves of bread according to the valid legislation. It also deals with the technological process of production of the wheat and rye bread, such as with the preparation of the leaven, the maturation, the process being in motion during baking …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
- Reader: Petra Vašicová, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Využití netradičních surovin v cukrářské výrobě
Linda Faicová -
Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
Jozef Damašek -
Možnosti využití netradičních surovin při výrobě piva
Nikol Šimečková -
Možnosti využití netradičních surovin jako alternativy sladu při výrobě piva
Jiří Vedral -
Výroba kombuchy z netradičních surovin
Pavla Adamíková -
Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta
Simona Volná -
Možnosti výroby piva z netradičních surovin
Jana Jacková -
Suroviny na výrobu piva - historie a současnost a jejich benefity pro lidské zdraví
Vlastimil NOHEJL
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights