Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí – Jiří Havlín
Jiří Havlín
Bachelor's thesis
Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí
Business intention - To set up a fish restaurant in Vodňany, a city with centuries old tradition of fishery
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je vyhodnocení vhodnosti záměru na založení rybí restaurace ve městě Vodňany. Kromě základního přehledu pojmů spadajících pod tuto problematiku uvedených v teoretické části, jsem v analytické části uvedl základní informace o městě a o jeho rybníkářské tradici, dále jsem uvedl informace týkající se turismu v dané lokalitě a v této části jsou také uvedeny výsledky dotazníkového …moreAbstract:
The main aim of the bachelor thesis is to evaluate a sustainability of a business plan to set up a fish restaurant in the town Vodňany. Besides a basic summary of terms connected with the issues that are stated in the theoretical part, I have attached the basic information about the town and its fishing history, moreover I discussed a topic related to the tourism in this locality. Furthermore this …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/10397/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 6. 2014
- Supervisor: Ing. Jan Egner
- Reader: Ing. Pavla Burešová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HAVLÍN, Jiří. \textit{Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University College Prague. 2014. Available from: https://theses.cz/id/s3xcu6/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Analýza konkurence na trhu gastronomie
Martina Svobodová -
Analýza trhu práce v okrese Jindřichův Hradec
Radka Tupá -
Analýza trhu piva v České republice
Alžběta Petrážová -
Analýza trhu vína v ČR
Anisa Nagina -
Analýza trhu firmy
Ekaterina Davydova -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
Kristýna Roušarová -
Analýza trhu vybraného produktu
Mykola Alokhin -
Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie
Martin Jančík