Vliv podmínek na nutriční hodnotu lososovitých ryb z intenzivních systémů chovu. – Bc. Jiří Vlasák
Bc. Jiří Vlasák
Master's thesis
Vliv podmínek na nutriční hodnotu lososovitých ryb z intenzivních systémů chovu.
The influence of conditions on the nutritive value of salmonids from intensive rearing systems
Abstract:
Předložená diplomová práce se zabývá problematikou nutričních vlastností rybí svaloviny. Praktická část práce je zaměřena na složení svaloviny pstruhů duhových z různých podmínek chovu. Vzorky pro pokusné sledování byly odebrány ve dnech 14. -- 16.4.2014 z pěti rybochovných objektů s různým systémem chovu. K jednotlivým analýzám bylo odebráno deset tržních pstruhů duhových z každého zařízení. U ryb …moreAbstract:
Presented diploma thesis deals with the issue of nutritional characteristics of the fish meat. Practical part is focused on the composition of rainbow trout meat originated from different rearing conditions. Samples for experimental evaluation were taken on June 14th-- 16th, 2014 from five fish-rearing facilities equipped with different rearing system. Ten rainbow trouts in marketable weight were taken …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: prof. Dr. Ing. Jan Mareš
- Reader: Karel Halačka, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VLASÁK, Jiří. \textit{Vliv podmínek na nutriční hodnotu lososovitých ryb z intenzivních systémů chovu.}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Agronomy. 2015. Available from: https://theses.cz/id/s5vden/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Animal Breeding / Fishery and Hydrobiology
Theses on a related topic
-
Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
Jana Hajduchová -
NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO
Patrik Toman -
Nutriční hodnota vína
Milada KŘIVÁNKOVÁ -
Charakteristika jakosti nealkoholických nápojů z hlediska jejich nutriční hodnoty
Michaela Turková -
Vliv podmínek chovu lososovitých ryb na jejich nutriční hodnotu a vnitřní prostředí
Michal Urban -
Losos atlantský a pstruh duhový: odlišení na základě analýz jaderné i mitochondriální DNA
Valérie Pistorová -
Srovnání reprodukčních ukazatelů pstruha duhového (Oncorhynchus mykiss) z podzimního a jarního výtěru v podmínkách vybrané farmy
Michal Šimčík -
Rozlišení lososa atlantského (Salmo salar) a pstruha duhového (Oncorhynchus mykiss) pomoci real-time PCR nukleárních genů
Jan Šnábl
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights