Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii – Jitka Kutzendörferová
Jitka Kutzendörferová
Bakalářská práce
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Trends in the Offer of Food and Beverage Applied in Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce na téma Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii je rozdělena do tří hlavních částí. Teoretická část se zaměřuje na gastronomii a její vývoj, nabídku pokrmů a nápojů, způsob prodeje a formu nabídky, jídelní lístek, nápojový lístek a menu. Především se soustředí na vybrané gastronomické trendy dnešní doby. Cílem analytické části je identifikovat moderní gastronomické …víceAbstract:
The bachelor thesis on Trends in the Offer of Food and Beverages Applied in Gastronomy is divided into three main parts. The bachelor thesis covers the topic of trends in the offer of food and beverages is divided into three parts. The theoretical part aims at gastronomy and its development, the offer of food and beverages, the way of the sale and the form of the offer, à la carte menu and beverages …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/f64xh/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2018
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUTZENDÖRFEROVÁ, Jitka. \textit{Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/s6c0o7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Transfer of professional development to classroom teaching. An analysis of professional development courses at the University College of Teacher Education in Vienna, Austria.
Martin Klein -
Fast food a obézne deti
Nikola Kozelková -
Využitie revenue managementu v oblasti Food and Beverage
Adela Džambová -
The use of online technologies for the development of digital competencies in the teaching of the English language in the 9th grade at primary schools of Prague 5
Eva KADLECOVÁ -
The Development of the Portrayal of Extraterrestrials in the Invasion Science-fiction Literature over the past Century: From H. G. Wells's The War of the Worlds and A. C. Clark's Childhood's End to Stephenie Meyer's the Host
Jan Svoboda -
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
David Kejř