Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa – Bc. Jiří ROUŠAL
Bc. Jiří ROUŠAL
Master's thesis
Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa
Effect of storage conditions on the selected quality indicators of pork meat
Anotácia:
Tato diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou vybraných druhů trvanlivých masných výrobků v závislosti na technologii výroby. Jejím cílem bylo pomocí senzorického hodnocení a poté statistického vyhodnocení porovnat, který z těchto druhů výrobků je hodnotiteli, potažmo spotřebiteli, více preferován. K hodnocení použity vzorky trvanlivých (Vysočina) a fermentovaných (Poličan) masných výrobků předních …viacAbstract:
This Mater´s Degree Thesis focuses on the sensory analysis of the chosen products of the non-perishable meat products in the dependence on the production technology. Its aim is to compare what kind of the products is prefered by the consuments using the sensory analysis and then statistic evaluation. The evaluation samples were used durable (Vysočina) and fermented (Poličan) meat products of leading …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2014
Zverejniť od: 30. 11. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ROUŠAL, Jiří. \textit{Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/s6z0u6/.
Jak správně citovat práci
ROUŠAL, Jiří. Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.11.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 11. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agricultural Ecology
Práce na příbuzné téma
-
Použití fosfátů v masné výrobě
Marika Tesařová -
Využití tuků a jejich náhražek v masné výrobě
Sylva Bartůňková -
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
Klára Janíková -
Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny
Šárka Buchtíková -
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
Kamil Šín -
Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
Lucie Drcmánková
Názov
Vložil
Vložené
Práva