Stanovení výživové hodnoty masných výrobků – Bc. Markéta Piechowiczová
Bc. Markéta Piechowiczová
Diplomová práce
Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
Determination of nutritional value of meat products.
Anotace:
Cílem teoretické části diplomové práce bylo nastudovat potřeby lidského organismu ve všech etapách života na množství přijatých nutrientů a energie. Následně bylo cílem popsat složení masných výrobků a stanovit přínosy a negativa jejich konzumace. Dále byly popsány požadavky na složení masných výrobků a jejich označování. V praktické části diplomové práce byly u vybraných masných výrobků stanoveny …víceAbstract:
The goal of theoretical part of this my diploma thesis was to study and find out needs of human organism in all phases of life to amount of nutritions and energy income. Next goal was to describe contents of meat products and determinate benefits and negatives of their consummation. Next, the demands for content of meat products and their labeling was described.In practical part of my diploma thesis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Veronika Rozíková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie
Práce na příbuzné téma
-
Laboratory determination of soil water retention curve of biochar treated soils
Kamila Folaufová -
"Characterization of Pathogenic Variants of Mitochondrial Carriers and Transporters With the Use of Biochemical Methods: Revealing Novel Mutations and Deletions in Patient Samples, Assumed to be Associated With Rare Diseases."
Magdalena Maria BEHENSKY -
Srovnání metod stanovení výživové hodnoty masných výrobků a její uvádění na obale
Žaneta Podbřecká -
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
Simona Kahlichová -
Obsah soli ve vegetariánských pokrmech
Michaela Štěpánková -
Používání soli kuchyňské v potravinách.
Monika Čiháková -
Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Martina Haugwitzová -
Použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků
Martina Musilová