Bc. Milena HLÁSNÁ

Diplomová práce

Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů

Effect technology and storge to quality ice cream
Anotace:
V teoretické části práce je popsáno surovinové složení, výroba mražených smetanových krémů a senzorické vady, které mohou vznikat při výrobě. V experimentální části je popsáno surovinové složení a výroba již konkrétních mra-žených krémů a jak ovlivňuje zpracování a skladování jejich jakost.
Abstract:
In principles part work is described materials texture, producing Ice {--} cream and sensory defects, that can be at production. In experimental part is described materials texture and producing already concrete Ice {--} cream and haw affecting producing and stocking their quality.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 16365

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HLÁSNÁ, Milena. Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe