Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů – Bc. Milena HLÁSNÁ
Bc. Milena HLÁSNÁ
Master's thesis
Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
Effect technology and storge to quality ice cream
Abstract:
V teoretické části práce je popsáno surovinové složení, výroba mražených smetanových krémů a senzorické vady, které mohou vznikat při výrobě. V experimentální části je popsáno surovinové složení a výroba již konkrétních mra-žených krémů a jak ovlivňuje zpracování a skladování jejich jakost.Abstract:
In principles part work is described materials texture, producing Ice {--} cream and sensory defects, that can be at production. In experimental part is described materials texture and producing already concrete Ice {--} cream and haw affecting producing and stocking their quality.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier:
16365
Thesis defence
- Date of defence: 31. 5. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HLÁSNÁ, Milena. Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
Aneta Kašparová -
Mražené smetanové krémy s přidanou hodnotou
Barbora Melicharová -
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
Libor Kilián -
Receptury a současná jakost masných výrobků
Tereza Bočková -
Výzkum vlivu jakosti formy na jakost povrchu výrobku
Martin OVSÍK -
Vliv podmínek kování a tepelného zpracování na jakost železničních náprav
Ondřej Kratochvíl -
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
Žaneta Ferusová -
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
Daria Musiienko