Bc. Milena HLÁSNÁ

Master's thesis

Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů

Effect technology and storge to quality ice cream
Abstract:
V teoretické části práce je popsáno surovinové složení, výroba mražených smetanových krémů a senzorické vady, které mohou vznikat při výrobě. V experimentální části je popsáno surovinové složení a výroba již konkrétních mra-žených krémů a jak ovlivňuje zpracování a skladování jejich jakost.
Abstract:
In principles part work is described materials texture, producing Ice {--} cream and sensory defects, that can be at production. In experimental part is described materials texture and producing already concrete Ice {--} cream and haw affecting producing and stocking their quality.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier: 16365

Thesis defence

  • Date of defence: 31. 5. 2010
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

HLÁSNÁ, Milena. Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe