Denisa Schimková

Bachelor's thesis

Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních

Specifics own coffee roasters and its correct preparation in catering establishments
Abstract:
SCHIMKOVÁ, Denisa. Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. 76. Bakalářská práce je zaměřena na specifika vlastní pražírny kávy. Je rozdělena do třech částí. První část práce zahrnuje základní pojmy o historii kávy, jednotlivých metodách zpracování a kompletní proces pražení. Druhá část obeznamuje, s …more
Abstract:
The bachelor´s thesis is focused on the specifics of having own coffee roasters. It is divided into three parts. The first part covers the basic terms concerning the history of coffee, various methods of treatment and complete roasting process. The second part informs the reader what types of roasters are used and detailed comparison of individual species and a description of the overall operation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2013
  • Supervisor: Ing. Jan Egner
  • Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management

Theses on a related topic