Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních – Denisa Schimková
Denisa Schimková
Bachelor's thesis
Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních
Specifics own coffee roasters and its correct preparation in catering establishments
Abstract:
SCHIMKOVÁ, Denisa. Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. 76. Bakalářská práce je zaměřena na specifika vlastní pražírny kávy. Je rozdělena do třech částí. První část práce zahrnuje základní pojmy o historii kávy, jednotlivých metodách zpracování a kompletní proces pražení. Druhá část obeznamuje, s …moreAbstract:
The bachelor´s thesis is focused on the specifics of having own coffee roasters. It is divided into three parts. The first part covers the basic terms concerning the history of coffee, various methods of treatment and complete roasting process. The second part informs the reader what types of roasters are used and detailed comparison of individual species and a description of the overall operation …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11649/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2013
- Supervisor: Ing. Jan Egner
- Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Green Coffee Sourcing Methods and Customer Behaviour
Daniel Komár -
Analysis of Organic Coffee on the Czech Market
Margarita Yelisseyeva -
Green consumer behavior in Czechia in the case of coffee consumption
Nina Wagner