Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních – Denisa Schimková
Denisa Schimková
Bachelor's thesis
Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních
Specifics own coffee roasters and its correct preparation in catering establishments
Anotácia:
SCHIMKOVÁ, Denisa. Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. 76. Bakalářská práce je zaměřena na specifika vlastní pražírny kávy. Je rozdělena do třech částí. První část práce zahrnuje základní pojmy o historii kávy, jednotlivých metodách zpracování a kompletní proces pražení. Druhá část obeznamuje, s …viacAbstract:
The bachelor´s thesis is focused on the specifics of having own coffee roasters. It is divided into three parts. The first part covers the basic terms concerning the history of coffee, various methods of treatment and complete roasting process. The second part informs the reader what types of roasters are used and detailed comparison of individual species and a description of the overall operation …viacKľúčové slová
Arabika káva pražení pražička Robusta zelená káva zrno. Arabika bean coffee green coffee roaster roasting.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11649/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2013
- Vedúci: Ing. Jan Egner
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SCHIMKOVÁ, Denisa. \textit{Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/s84fja/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Green Coffee Sourcing Methods and Customer Behaviour
Daniel Komár -
Analysis of Organic Coffee on the Czech Market
Margarita Yelisseyeva -
Green consumer behavior in Czechia in the case of coffee consumption
Nina Wagner