Bc. Veronika Drugová

Master's thesis

Vliv covid - 19 na podnikání v gastronomii

Impact of covid-19 on business in gastronomy
Abstract:
Tématem práce je vliv koronaviru na podnikání v gastronomii, vládou zavedená opatření a formy podpory podnikatelům. Dále práce popisuje postcovidovou dobu a s ní související trendy v náboru v oboru gastronomie a způsoby znovu-zatraktivnění gastronomie pro zaměstnance a pro zákazníky. Cílem práce je na základě zpracování teoretických východisek vlivu covid-19 na podnikání v gastronomii vypracovat analýzu …more
Abstract:
The topic of the work is the effect of the coronavirus on business in gastronomy, measures introduced by government and forms of support for entrepreneurs. Furthermore, the work describes the post-covid era and related trends in recruitment in the field of gastronomy and ways to make gastronomy attractive again for employees and customers. The aim of the thesis is to develop an analysis of the impact …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2023

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Mgr. Ing. Renáta Ježková, PhD.
  • Reader: Radomír Saliger, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: NEWTON University Group, Vysoká škola NEWTON