Potenciál a management rozvoje gastroturismu ve vybrané oblasti – Kateřina Maratová
Kateřina Maratová
Bakalářská práce
Potenciál a management rozvoje gastroturismu ve vybrané oblasti
A potencial development and management of gastrotourism in selected area
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je zhodnocení potenciálu a managementu rozvoje gastroturismu v oblasti České Švýcarsko. Práce se zabývá mírou atraktivity regionální gastronomie a jejím povědomím u manažerů stravovacích zařízení. Zhodnoceno je také povědomí těchto manažerů o lokálních produktech a producentech.Práce vymezuje pojem gastroturismus a význam gastroturismu v cestovním ruchu. Dále jsou vysvětleny …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 11. 2016
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB9314
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 1. 2017
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Dita Golková
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Kateřina Třísková -
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Gastronomický cestovní ruch v Itálii
Alina Safronova -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Vliv gastronomického turismu na cestovní ruch
Šárka Knapová -
Zážitkový cestovní ruch ve Středočeském kraji
Karolína Poláčková
Název
Vložil
Vloženo
Práva