Bc. Veronika Víttková

Diplomová práce

Stanovení nutričních parametrů směsi mouk s miličkou habešskou

Determination of Nutritional Parameters in Flour with Eragrostis tef
Anotace:
Diplomová práce byla zaměřena na stanovení nutričních parametrů směsí mouk s miličkou habešskou. Milička habešská byla míchána s moukou z pšenice obecné, červené pšenice a moukou z kamutu a u těchto směsí byl stanoven obsah bílkovin, tuku, škrobu, fosforu a obsah vitaminů skupiny B. Mimo to byl stanoven také obsah vlhkosti a popelovin. Tato práce obsahuje také bližší charakteristiku miličky habešské …více
Abstract:
The thesis was focused on the determination of nutritional parameters with teff flour with other flours in done mixtures. Eragrostis tef was mixed with flour from wheat, red wheat and flour from kamut and these mixtures were determined in protein, fat, starch, phosphorus and vitamins group B. In addition, it was also determined moisture con-tent and ash. Further characterization of Eragrostis tef and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2014
Zveřejnit od: 5. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Víttková, Veronika. Stanovení nutričních parametrů směsi mouk s miličkou habešskou. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 5. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe