Jakub Prokop

Bachelor's thesis

Možnosti uplatnění netradičních surovin při výrobě chleba a pečiva

Possibilities of use of unconventional materials in the production of bread and pastry
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou výroby chleba a pečiva a možnostmi uplatnění nestandardních surovin při jeho výrobě. Součástí práce je praktický pokus spočívající ve výrobě pečiva s obsaženou netradiční surovinou. Výroba chleba a pečiva je popsána od základní výroby mouky, jako hlavní suroviny, přes přípravu těsta, jeho mísení, zrání, tvarování budoucích výrobků, kynutí, pečení a nakonec …more
Abstract:
The bechelor thesis deals with production of bread and pastry, listing less common raw materials used for production and introducing practical experiment consist producing pastry with less common raw material. Production of bread and pastry is described from basic flour production as main ingredient, through dough preparation, mixing, resting, shaping products, proofing, ba-king a finaly cooling. Follow …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2015

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
  • Reader: Iva Burešová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Accessibility: Práce byla vyloučena ze zveřejnění v souladu s Článkem č. 3 Směrnice č. 5/2013o Zveřejňování vysokoškolských závěrečných prací, zveřejněné pod č.j. 11972/2013-980 na Mendelově univerzitě v Brně.
I declare that this work: Possibilities of use of unconventional materials in the production of bread and pastry was work out individually and all used information sources are mentioned in the list of references. I agree that my work has been excluded from publication in accordance with Article no. 3 of Directive no. 5/2013 on the publication of university theses, published under ref 11972 / 2013-980 at Mendel University in Brno.

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Agronomy

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses sb1n4y sb1n4y/4
11/5/2015
Folders
Files
Halíčková, K.
11/5/2015
Halíčková, K.
11/5/2015
Halíčková, K.
11/5/2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.