Kvalita ovčího mléka a parametry, které ji ovlivňují – Emilie Macková
Emilie Macková
Bachelor's thesis
Kvalita ovčího mléka a parametry, které ji ovlivňují
The Quality of Sheep's Milk, and Parameters that Affect it
Abstract:
Ovce jsou tradičním hospodářským zvířetem a jejich chov je nedílná součást ekologického i konvenčního zemědělství. Pomáhají zachovávat ráz krajiny a její multifunkčnost. Pravidelné spásání zlepšuje vzhled travních ploch jako krajinotvorných prvků, ale také přírodního prostředí celkem, bez vedlejších negativních dopadů na životní prostředí a přírodní ekologické procesyOvce lze chovat v různorodých podmínkách …moreAbstract:
Sheep are a traditional livestock and their breeding is an integral part of organic and conventional agriculture. They help to preserve the character of the landscape and its multifunctionality. Regular grazing improves the appearance of grassland as a landscape-forming element, but also of the natural environment as a whole, without any negative impact on the environment and natural ecological processesThe …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 7. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Matyáš Orsák, Ph.D.
- Reader: Renata Masopustová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MACKOVÁ, Emilie. \textit{Kvalita ovčího mléka a parametry, které ji ovlivňují}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2020. Available from: https://theses.cz/id/scdu7c/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Animal Science / Animal Science
Theses on a related topic
-
Nudging and choice architecture in health - A way to improve nutrition?
Markus Quirchmair -
Vývoj zootechnických ukazatelů ekologického chovu dojnic ve vztahu ke změně technologie ustájení a dojení
Marek Vrhel -
Chov živočichů ve školním prostředí a jeho potenciál pro výuku Přírodopisu na 2. stupni základní škol.
Šárka Chaloupková -
Stáje pro koně a chov koní
Miroslav Růžička -
Chov ovcí na Rožnovsku v současnosti
Kateřina Vlková -
Objekt pro chov nosných slepic
Josef Pták -
Novostavba objektu pro chov produkčního skotu
Václav Klečacký -
Podnikatelský plán pro chov ovcí
Salat Salat
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights