Aneta Lhotská

Bachelor's thesis

Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem

Current issues in the management of production, processing and marketing of meat by regional producers
Abstract:
Tato bakalářská práce se věnuje zkoumání legislativy v oblasti technologií zpracování masa, masných výrobků a související hygieny. Základem této rešerše je revize odborných publikací zabývajících se masem a masnými výrobky. V práci jsou popsány metody zpracování masa, typy masných výrobků stanovené jak relevantními vyhláškami, tak tradičním dělením. Dále se práce zaměřuje na systémy označování masných …more
Abstract:
This bachelor thesis examines legislation in the field of meat processing technology, meat products and related hygiene. The basis of this research is a review of professional publications dealing with meat and meat products. The thesis describes the methods of meat processing, types of meat products determined by relevant decrees as well as by traditional division. The thesis also focuses on labelling …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2024
  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty