Iva Jiříková, BA (Hons)

Master's thesis

Kvalita masa vybraných genových zdrojů králíků

Meat quality of selected rabbit genetic resources
Abstract:
V rámci literárního přehledu jsou charakterizována plemena králíků zařazená do genových zdrojů. Z českých plemen jsme vybrali moravského modrého a českého albína. Ze slovenských genových zdrojů je v práci popsán holíčský modrý, z polských genových zdrojů popielenský bílý králík a z Maďarska pannonský bílý králík. Dále se práce zabývá kvalitou masa, fyzikálními parametry, chemickým složením masa a faktory …more
Abstract:
The literature review describes the breeds that are included in genetics resources. From the Czech breeds, the work describes Moravian Blue and Czech Albino. From Slovakian genetics resources in described Blue of Holic, Popielno White as a Polish and Pannon White are as a Hungarian breed. Furthermore, the diploma thesis describes the quality of rabbit meat and its physical and chemical composition …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2022

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Darina Chodová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses sdqlaj sdqlaj/2
16/4/2022
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.