Bc. Tereza Martincová

Diplomová práce

Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa

Effect of storage time on the sensory quality of dried meat
Anotace:
Diplomová práce „Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa“ se zabývá vlivem doby skladování různých druhů sušených mas naložených v různých druzích láků, které byly skladovány jeden rok v chladírenských podmínkách, které simulovaly prostředí u spotřebitele. Práce je zaměřena na vliv láků a druhů mas na senzorickou jakost sušených mas. Pro senzorické hodnocení byly použity vzorky, které …více
Abstract:
The thesis "Effect of storage time on the sensory quality of dried meat" deals with the effect of storage time of different types of dried meat packed in different types of trays and stored for one year in refrigerated conditions simulating the consumer environment. The work focuses on the influence of the trays and meat types on the sensory quality of the dried meats. The samples used for the sensory …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2023
  • Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Oponent: Jaroslav Palásek, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / specializace:
Potravinářství a výživa člověka / Jakost a bezpečnost potravin