Bc. Tereza Martincová

Master's thesis

Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa

Effect of storage time on the sensory quality of dried meat
Abstract:
Diplomová práce „Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa“ se zabývá vlivem doby skladování různých druhů sušených mas naložených v různých druzích láků, které byly skladovány jeden rok v chladírenských podmínkách, které simulovaly prostředí u spotřebitele. Práce je zaměřena na vliv láků a druhů mas na senzorickou jakost sušených mas. Pro senzorické hodnocení byly použity vzorky, které …more
Abstract:
The thesis "Effect of storage time on the sensory quality of dried meat" deals with the effect of storage time of different types of dried meat packed in different types of trays and stored for one year in refrigerated conditions simulating the consumer environment. The work focuses on the influence of the trays and meat types on the sensory quality of the dried meats. The samples used for the sensory …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 5. 2023
  • Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Reader: Jaroslav Palásek, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta