Kateřina Trnková

Diplomová práce

Hodnocení udržitelnosti malých stravovacích zařízení metodou ESG reportingu

Assessment of the sustainability of small catering facilities using ESG reporting method
Anotace:
Diplomová práce přináší komplexní přehled problematiky ESG reportingu aplikovaného v sektoru stravovacích služeb. Probírané téma je velmi aktuální a dotýká se rozsáhlého množství faktorů z oblasti environmentální, sociální a hospodárné odpovědnosti stravovacích zařízení. Cílem diplomové práce je získat přehled o ESG reportingu v odvětví stravovacích služeb, ověřit aplikovatelnost výsledného seznamu …více
Abstract:
The thesis provides a comprehensive overview of ESG reporting applied in the catering service sector. The topic discussed is very actual and concerns a wide range of factors in the fields of environmental, social and governing responsibility of catering facilities. The aim of the thesis is to gain an overview of ESG reporting in the catering service sector, to verify the applicability of the final …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 11. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 1. 2024
  • Vedoucí: Pavel Černý
  • Oponent: Blanka Bejdáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/91410