Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů – Bc. Marta KOUTSKÁ
Bc. Marta KOUTSKÁ
Master's thesis
Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů
Microbiological quality of raw milk from milk disperser
Abstract:
Diplomová práce popisuje složení kravského mléka. Zabývá se mikrobiologií syrového mlé-ka, patogenními a podmíněně patogenními mikroorganizmy vyskytujícími se v syrovém mléce. Další část je zaměřena na pozitiva a negativa mléka a princip mléčného automatu. V praktické části se zaměřuje na průzkum úpravy syrového mléka spotřebitelem a mikrobiologickým rozborem syrového mléka.Abstract:
This diploma thesis describes a cow?s milk consistency. The thesis deals with raw milk microbiology, pathogenic and conditionally pathogenic microorganisms occurring in raw milk. Another part is focused on positives and negatives of milk and milk vending machine principle. The practical part aims at research of raw milk modification by a consumer and a microbiological analysis of raw milk from a vending …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier:
22626
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOUTSKÁ, Marta. Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Mikrobiologie syrového mléka a vybraných mléčných výrobků
Michaela BEZÁNYIOVÁ -
Mikrobiologie syrového mléka a mléka po ošetření
Jana Pláničková -
Vliv vybraných faktorů na mikrobiologii mléka
Tereza Bena -
Změny mikrobiologických a vybraných kvalitativních parametrů konzumního mléka
Patrik Říha -
Mikrobiologická kvalita buvolího mléka
Matylda Malá -
Mikrobiologická kvalita mléka pro výrobu sýrů
Jan Korous -
Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
Alena Formáčková -
Výživa telat mléčným krmným automatem
Kateřina HOMOLKOVÁ