Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby. – Rudolf TÁBOR
Rudolf TÁBOR
Master's thesis
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.
Sensoric assessment of the durable meat product depending on the production technology.
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou vybraných druhů trvanlivých masných výrobků v závislosti na technologii výroby. Jejím cílem je pomocí senzorického hodnocení a poté statistického vyhodnocení porovnat fermentovaný trvanlivý masný výrobek vyrobený bez přidání startovacích kultur s fermentovaným trvanlivým masným výrobkem s přidáním startovacích kultur a určit, který z těchto druhů …moreAbstract:
This diploma thesis deals with sensoric analysis of the selected types of durable meat products depending on the production technology. By sensoric assessment and subsequent statistic analysis, this diploma thesis pursues to compare fermented durable meat products, made without added starting cultures, with fermented durable meat products, made with added starting cultures, and to determine which of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2011
Identifier:
14659
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Jirotková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
TÁBOR, Rudolf. \textit{Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2011. Available from: https://theses.cz/id/sivd2s/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
TÁBOR, Rudolf. Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Operational Management
Theses on a related topic
-
Vliv pulzního elektrického pole na senzorickou jakost ošetřené zeleniny
Izabela Kovaříková -
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
Klára Janíková -
Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
Milada Vašíčková -
Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
Stanislav DĚDEK -
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
Jan Sekyra -
Analýza produktů fermentace v modelových žitných a pohankových kvasech
Michaela Sadílková -
Využití kyseliny fumarové k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
Jan Šťastný -
Rozlišení fermentovaných a částečně fermentovaných nápojů pomocí analýzy vedlejších produktů fermentace
Lucie Krejčí
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights