Bc. Adéla Kučerová

Bachelor's thesis

Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni

Comparison of Eating Habits and Culture of Indonesian, Vietnamese and Thai Cuisine
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na komparaci stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni. Hlavním cílem bakalářské práce je komparace celkové stravovací kultury Indonésie, Vietnamu a Thajska. Stanoven byl i cíl vedlejší, kterým je zjištění vztahu Čechů k asijské gastronomii a jejich preferencí. První část práce je věnována teoretickým informacím o sledovaných zemích, na …more
Abstract:
The bachelor's dissertation is focused on the comparison of eating habits and culture in Indonesian, Vietnamese and Thai cuisine. The main goal of the bachelor's dissertation is to compare the overall food culture of Indonesia, Vietnam and Thailand. A secondary goal is to find out the relationship of Czechs to Asian gastronomy and their preferences. The first part of the thesis is devoted to the theoretical …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 9. 2021
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Lada Petránková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management