Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni – Bc. Adéla Kučerová
Bc. Adéla Kučerová
Bachelor's thesis
Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni
Comparison of Eating Habits and Culture of Indonesian, Vietnamese and Thai Cuisine
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na komparaci stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni. Hlavním cílem bakalářské práce je komparace celkové stravovací kultury Indonésie, Vietnamu a Thajska. Stanoven byl i cíl vedlejší, kterým je zjištění vztahu Čechů k asijské gastronomii a jejich preferencí. První část práce je věnována teoretickým informacím o sledovaných zemích, na …moreAbstract:
The bachelor's dissertation is focused on the comparison of eating habits and culture in Indonesian, Vietnamese and Thai cuisine. The main goal of the bachelor's dissertation is to compare the overall food culture of Indonesia, Vietnam and Thailand. A secondary goal is to find out the relationship of Czechs to Asian gastronomy and their preferences. The first part of the thesis is devoted to the theoretical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/bmb8e/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 9. 2021
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Lada Petránková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Stravovací zvyklosti a specifika gastronomie vybraných asijských zemí
Lan Anh Nguyen Thi -
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně
Tra My Nguyen Thi Huong -
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Dominika Baranová -
Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden
Kristýna Roušarová -
Stravovací zvyklosti a specifika gastronomie vybraných asijských zemí
Lan Anh Nguyen Thi -
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
Lianna Belousova