Analýza kvality služeb ve vybraných kavárnách v hlavním městě Praze – Bc. Kateřina Jindráčková
Bc. Kateřina Jindráčková
Bakalářská práce
Analýza kvality služeb ve vybraných kavárnách v hlavním městě Praze
Analysis of Service Quality in Chosen Cafés in the City of Prague
Anotace:
Bakalářská práce analyzuje kvalitu služeb ve vybraných kavárnách v hlavním městě Praze na základě stanovených parametrů a jejich kritérií. Za účelem zhodnocení těchto kaváren bylo jako hlavní cíl práce stanoveno zhodnocení kvality služeb, nabídky a servisu espressa a kávových nápojů na jeho bázi. Výzkum probíhal metodou mystery shopping a to podle vytvořeného hodnotícího formuláře. Dílčím cílem práce …víceAbstract:
The bachelor thesis analyzes the quality of services in chosen cafés in the City of Prague on the basis of established parameters and their criteria. In order to evaluate these cafés, the main objective has been established as assessment the quality of services, offer and service of espresso and coffee beverages based on it. The research was waged by using the mystery shopping method according to the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/da4p0/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 9. 2018
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JINDRÁČKOVÁ, Kateřina. \textit{Analýza kvality služeb ve vybraných kavárnách v hlavním městě Praze}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/sm72cb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Komparace nabídky a kvality poskytovaných služeb kaváren na území městské části Praha – Modřany
Barbora Chladilová -
Káva jako fenomén: Historie kávového průmyslu a propagace kávy
Sára Čejková -
Káva a její sociokulturní aspekty
Vendula Hrušková -
Káva jako módní trend
Tereza Holotíková -
Poctivá káva, neohoblované desky, domácí cheesecake: "hipsterizace" v lokálním kontextu
Pavla Kalusová -
Analýza marketingového mixu společnosti Obývák – bistro & káva
Jana Fiala -
Komunikace na sociálních sítích společnosti Lázeňská káva, s. r. o.
Aneta Bednaříková -
Komunikace na sociálních sítích společnosti Lázeňská káva, s. r. o.
Aneta Bednaříková