Specifika podnikání v hotelnictví – Bc. Huy Nguyen Huu
Bc. Huy Nguyen Huu
Bakalářská práce
Specifika podnikání v hotelnictví
Specifics of business in the hotel industry
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na téma specifika podnikání v hotelnictví. Cílem práce je zjištění odlišností při podnikání v oboru hotelnictví oproti ostatním podnikům od samého počátku, až po samotný provoz podniku. Mimo to také zjištění nástrojů pro podnikání v tomto oboru v oblastech lidského kapitálu, marketingu a managementu podniku. Metodiky použité v této bakalářské práce jsou rešerše literárních …víceAbstract:
The Bachelor’s Dissertation is focused on the topic specifics of business in the hotel industry. The goal of the Dissertation is to find the difference in business between the hotel industry and other firms in different industries from the beginning to after the management itself. Also finding the tools for business in this industry in the fields of human capital management, marketing and management …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/vd3xb/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2023
- Vedoucí: Ing. Eliška Smotlachová
- Oponent: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NGUYEN HUU, Huy. \textit{Specifika podnikání v hotelnictví}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/sn13ch/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
Tomáš Kubata -
Specifics of Doing Business in Kazakhstan on the example of SMEs
Arailym Turgazy -
Strategic Aspects of TNCs Entry into the Markets of Central and Eastern Europe
Stepan Zhukevych -
Specifics of Doing Business in India for Selected Czech Companies
Vojtěch Brát -
The Specifics of Speaking English in Czech Business Administration (The Needs of Speakers)
Eliška Doleželová -
The Specifics of Speaking English in Czech Business Administration (The Requirements of Practice)
Rudolf Starchoň -
Czech business environment from the point of view of expatriates
Yuliya Bunina -
Genetically Modified Organisms: Specifics of Doing Business in the European Union.
Tereza Medunová