Adéla Šmejkalová

Bakalářská práce

Řízení projektu Podpora vyučování žáků v gastronomii

Project management Support the teaching of pupils in gastronomy
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení realizovaného projektu "Podpora všeobecného, exekutivního a praktického vyučování žáků v gastronomii" s využitím metod řízení projektů. Projekt je realizován společností IREAS, Institut pro strukturální politiku, o. p. s. a zapojilo se do něj 12 škol z celé ČR. Projekt je realizován společně s partnery projektu Asociací kuchařů a cukrářů České republiky a Jules …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to evaluate the realised project "Endorsement of comprehensive, executive and practical teaching in gastronomy" using project management methods. The project is being realised by IREAS, Institute for Structural Policy and 12 schools from all over the Czech Republic participate in it. The project is being realised in cooperation with the Association of Chefs and Confectioners …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 1. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 6. 2017
  • Vedoucí: Martin Dlouhý
  • Oponent: Adam Borovička

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/70682