Bc. Věra MATUŠKOVÁ

Diplomová práce

Krajové odrůdy ovoce jako nové perspektivní suroviny pro gastronomii

Local apple cultivars as the new promising foodstuffs of gastronomy
Anotace:
Práce je zaměřena do oblasti sledování vybraných analytických ukazatelů odrůd jablek, které jsou typické pro krajinnou oblast Bílých Karpat. Analýzy byly zaměřeny na senzorické hodnocení vybraných odrůd jablek, mezi které byly zařazeny krajové a současně komerčně pěstované kultivary. Cílem práce bylo zjistit obsah refraktometrické sušiny a vitaminu C v závislosti na době skladování v chladírnách v …více
Abstract:
The thesis is focused to observe selected analytical indicators of apple cultivars which are typical for area of White Carpatian Mountains. Analysis were focused on sensory evalua-tion of selected apple cultivars containing regional and commercially grown cultivars as well. The goal of my thesis was to found out contain of refractive soluble solid content and vitamin C, depending on term and shelf …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 22231

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MATUŠKOVÁ, Věra. Krajové odrůdy ovoce jako nové perspektivní suroviny pro gastronomii. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe