Bc. Anna Smržová

Bachelor's thesis

Mohou číšníci v kavárně dopředu odhadnout výši spropitného?

Can coffee house waiters guess value of gratuity in advance?
Abstract:
Předmětem diplomové práce „Mohou číšníci v kavárně dopředu odhadnout výši spropitného?“ je zjistit do jaké míry jsou číšníci v brněnských kavárnách schopni na základě zkušeností předem odhadnout výši spropitného, které od daného hosta obdrží. První část obsahuje rešerši literatury dané problematiky. Druhá kapitola představuje hlavní charakteristiky datového vzorku. Ve třetí části je provedena ekonometrická …more
Abstract:
The aim of the thesis: “Can coffee house waiters guess value of gratuity in advance?” is to determine to what extent the waitres in coffee houses in Brno are capable to anticipate the amount of tips received from guests on the basis of the waitres‘ previous experience. The first part contains a literature review of this issue. The second chapter presents the main characteristics of the data sample …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 5. 2016
  • Supervisor: Ing. Michal Kvasnička, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Hana Fitzová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta