Characterisation of reaction products of milk proteins with transglutaminase – Dmytro Harkavchenko
Dmytro Harkavchenko
Diplomová práce
Characterisation of reaction products of milk proteins with transglutaminase
Charakterizace reakčních produktů mléčných bílkovin s transglutaminázou
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HARKAVCHENKO, Dmytro. \textit{Characterisation of reaction products of milk proteins with transglutaminase}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/sox969/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.