Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru – Bc. Ondřej Findura
Bc. Ondřej Findura
Master's thesis
Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
The influence of fermentation parameters on composition and sensory characteristics of cider
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FINDURA, Ondřej. \textit{Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/sqdlmw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biochemistry and Biotechnology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.