Hygienické aspekty výroby extrudovaných krmiv pro psy a kočky – Karolína Lišková
Karolína Lišková
Bachelor's thesis
Hygienické aspekty výroby extrudovaných krmiv pro psy a kočky
Hygienic parameters of commercial extruded petfood
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá hygienickými aspekty pro výrobu extrudovaných krmiv pro psi a kočky. V posledních letech se výroba krmiv pro psy a kočky stále více přizpůsobuje a zpodobňuje výrobě potravin, ať už z hygienických aspektů či trendů ve výživě. Nároky na hygienu a zdravotní nezávadnost krmiv se zvyšují, přičemž chemická a mikrobiologická nebezpečí jsou stále lépe detekovatelná a jejich dopad …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with hygienic aspects for the production of extruded feeds for dogs and cats. In recent years, dog and cat food production has been adapting and forming as a food production, be it hygiene or nutrition trends. Hygiene and feed safety requirements are increasing, chemical and microbiological hazards are better detectable and their impact on animal physiology is described in …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. MVDr. Eva Skřivanová, Ph.D.
- Reader: Klára Laloučková, Ing.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LIŠKOVÁ, Karolína. \textit{Hygienické aspekty výroby extrudovaných krmiv pro psy a kočky}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2019. Available from: https://theses.cz/id/sqxn44/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Animal Science / Animal Science
Theses on a related topic
-
Analýza a optimalizácia procesu kompostovania biologicky rozložiteľného kuchynského a reštauračného odpadu (gastroodpadu)
Alžbeta Maxianová -
Využití mikroskopie atomárních sil při morfologické a fyzikálně-chemické analýze mikrobiálních buněk a buněčných komponent
Ondřej Blaňka -
Mikrobiální koroze v systémech pro dopravu a skladování paliv
Eva Kotrlová -
Přírodní a umělá sladidla a jejich metabolismus v lidském organismu
Alice Kemrová -
Senzorická kvalita francouzského plísňového sýra Brie de Meaux v souvislosti s jeho chemickým a mikrobiálním složením
Monika Májková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights