Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky – Pavel Votava
Pavel Votava
Bachelor's thesis
Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
Ruminant meat as a raw material for fermented meat products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOTAVA, Pavel. \textit{Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/srafev/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
Quality of Agicultural Products
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva