Daniela Kwiczalová

Diplomová práce

Zhodnocení a komparace vybrané společnosti v potravinářském průmyslu pomocí pokročilých metod

Evaluation and Comparison of a Selected Company in the Food Industry using Advanced Methods
Anotace:
Téma diplomové práce je zhodnocení a komparace vybrané společnosti v potravinářském průmyslu pomocí pokročilých metod. Cílem práce je zhodnotit finanční výkonnost podniku za období 2016 až 2020. Práce je rozdělena do 5 kapitol, kdy první je úvod a poslední závěr. Nejprve je v teoretické části popsána metodika finanční výkonnosti. Tato metodika v sobě zahrnuje popis finanční analýzy, souhrnných modelů …více
Abstract:
The diploma thesis topic is the evaluation and comparison of a selected company in the food industry using advanced methods. The aim of the work is to evaluate the company's financial performance for the period 2016 to 2020. The thesis is divided into 5 chapters, where the first is the introduction and the last conclusion. First, the theoretical part describes the methodology of financial performance …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2022
  • Vedoucí: Dana Dluhošová
  • Oponent: Zdeněk Zmeškal

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava