Odkud se bere jídlo? Výukový program pro 2. stupeň ZŠ - pracovní sešit (živočišné produkty). – Mgr. Alena VÍTOVCOVÁ
Mgr. Alena VÍTOVCOVÁ
Master's thesis
Odkud se bere jídlo? Výukový program pro 2. stupeň ZŠ - pracovní sešit (živočišné produkty).
Where is the food? Tutorial for 2nd elementaryschool - Workbook (animal products).
Anotácia:
Snahou diplomové práce je zjistit možnosti edukace a orientace v oblasti problematiky živočišných produktů ve vztahu ke zdraví žáků 2. stupně základních škol. Cílem práce bylo analyzovat danou problematiku, navrhnout, graficky zpracovat a následně i ověřit výukový program ve formě pracovního sešitu s názvem "Odkud se bere jídlo? (živočišné produkty)". Teoretická část se věnuje charakteristice živočišných …viacAbstract:
The aim of this thesis is to determine the possibilities of education and familiarity with the issues of animal products in relation to the health of 2nd grade elementary school. The aim of the study was to analyze the issue, suggesting graphically process and subsequently verify the educational program in the form of a workbook titled "Where is the food? (Animal products)." The theoretical part deals …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2015
Zverejniť od: 24. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Mgr. Jan SCHUSTER, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VÍTOVCOVÁ, Alena. \textit{Odkud se bere jídlo? Výukový program pro 2. stupeň ZŠ - pracovní sešit (živočišné produkty).}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Education. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/ssg6ks/.
Jak správně citovat práci
VÍTOVCOVÁ, Alena. Odkud se bere jídlo? Výukový program pro 2. stupeň ZŠ - pracovní sešit (živočišné produkty).. Č. Budějovice, 2015. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationMaster programme / odbor:
Education / Education concerning to Health Education
Práce na příbuzné téma
-
Pilotní program Nevidím. Zážitkový program pro žáky II. stupně základních škol.
Hana Chmelková -
Edukační program a didaktické prostředky pro Hvězdárnu Prostějov
Martina KRAHULOVÁ -
Odkud se bere jídlo? Výukový program pro 1. stupeň ZŠ-pracovní sešit
Alena KURZOVÁ -
Odkud se bere jídlo? Výukový program pro 2. stupeň ZŠ - pracovní sešit (rostlinné produkty)
Michaela MYSLÍKOVÁ -
Inkluze žáků se zdravotním postižením na malotřídních školách a na 1.stupni ZŠ - srovnání školního roku 2006/2007 a 2015/2016.
Danuše Kupková -
Vzdělávací aktivity distanční výuky na 2.stupni ZŠ ve školním roce 2020/2021
Martina CHVÁLOVÁ -
Přechod žáka s SPU z 1. stupně ZŠ na 2. stupeň
Jana Straková -
Reflexe 2. světové války v beletrii a filmu a audiovizuálních médiích jako zdroj pro badatelsky orientovanou výuku dějepisu na 2. stupni ZŠ
Jesika Freibergová
Názov
Vložil
Vložené
Práva