Ondřej Vacula
Bakalářská práce
Kvalita potravin
The Food Quality
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou kvality potravin a jejím vztahem k jakosti. Definuje také pojem bezpečnost potravin a popisuje základní hygienická opatření a požadavky na označování obalů jednotlivých výrobků. Práce se mimo jiné zabývá i stručným popisem spotřebních značek kvality, ať už na národní nebo evropské úrovni. Je zde uvedena i problematika týkající se dvojí kvality potravin …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the issue of food quality and its relationship to quality. It also defines the concept of food safety and describes the basic hygiene measures and labeling requirements for individual products. Among other things, the work deals with a brief description of quality consumers labels, whether at the national or European level. There are also issues related to the dual quality …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Dvojí kvalita potravin
Veronika Ondruchová -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková -
Zákaz dvojí kvality potravin
Barbora Šindelářová -
Dvojí kvalita potravin
Milan Žižka -
Dvojí kvalita potravin na trzích EU
Josef KRATOCHVÍL -
Dvojí kvalita potravin v Česku a v Německu
Petr Havlíček -
Právní aspekty dvojí kvality potravin
Andrea Prouzová -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ