Ondřej Vacula

Bakalářská práce

Kvalita potravin

The Food Quality
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou kvality potravin a jejím vztahem k jakosti. Definuje také pojem bezpečnost potravin a popisuje základní hygienická opatření a požadavky na označování obalů jednotlivých výrobků. Práce se mimo jiné zabývá i stručným popisem spotřebních značek kvality, ať už na národní nebo evropské úrovni. Je zde uvedena i problematika týkající se dvojí kvality potravin …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the issue of food quality and its relationship to quality. It also defines the concept of food safety and describes the basic hygiene measures and labeling requirements for individual products. Among other things, the work deals with a brief description of quality consumers labels, whether at the national or European level. There are also issues related to the dual quality …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin