Veronika Karcolová

Bakalářská práce

Analýza tímovej práce v reštaurácii

Analýza týmové práce v restauraci
Anotace:
V mojej bakalárskej práci som sa zaoberala témou Tím a tímová práca. Hlavným cieľom bolo zistiť rozdiely medzi tímami Slovenskej reštaurácie a ich elimináciou prispieť k maximálnemu uspokojeniu zákazníkov. Analýzu som uskutočnila pomocou popisu podnikového procesu, karty kľúčových činností, dotazovaním zákazníkov a osobného rozhovoru s vybranými zamestnancami. Na základe výsledkov som poskytla návrhy …více
Abstract:
I concerned with the topic Team and teamwork in my bachelor thesis. The aim of this work is to determine (identify) differences between teams of Slovak restaurant and their elimination to contribute to the maximum satisfaction customers.I realized analysis by the description of business process, key card activities, inquiring to the customers and personal interview with selected employees. I provide …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Jan Kovács
  • Oponent: Katarína Kučerová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava